26 Φεβρουαρίου 2021

Πως να μπλοκάρετε κάποιον στο Instagram

Share the load!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Το Instagram είναι μία πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που έχει μεγάλη απήχηση, τι γίνεται όμως με τα trolls ή τα spam bots. Δείτε παρακάτω πως μπορείτε να τα αποκλείσετε.

Τι γίνεται όταν μπλοκάρετε κάποιον στο Instagram;

  • Δεν μπορεί πλέον να δει ή να κάνει like στις φωτογραφίες σας.
  • Δεν μπορεί να δει το προφίλ σας.
  • Εάν αναφέρει το λογαριασμό σας τότε δεν θα εμφανιστεί σχετική ειδοποίηση στο προφίλ σας.
  • Αυτόματα σταματάτε αν τον ακολουθείτε.
  • Τα σχόλιά του δεν διαγράφονται από τις φωτογραφίες σας.

Πώς να μπλοκάρετε κάποιον στο Instagram

Μεταβείτε στο προφίλ του χρήστη που θέλετε να μπλοκάρετε.

IMG_9719-2

Πατήστε τις τρεις μικρές κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία. Πατήστε μπλοκάρισμα – Block και, στη συνέχεια, επιβεβαιώστε ότι θέλετε να αποκλείσετε αυτόν τον χρήστη.

IMG_9720-2
IMG_9721

Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Instagram

Εάν θέλετε να ξεμπλοκάρετε κάποιον, απλώς κάντε το αντίθετο. Μεταβείτε στο προφίλ του, αγγίξτε τις τρεις κουκκίδες και πατήστε Κατάργηση αποκλεισμού – Unblock δύο φορές.

IMG_9723

[via]


Share the load!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

View all posts by George S. Metallidis →