Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Instagram

Αναμφίβολα το Instagram είναι ένας δημοφιλής στόχος για χάκερ. Ας δούμε λοιπόν πως μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Instagram και να τον κάνετε λιγουλάκι πιο ασφαλή.

Ανοίξτε το Instagram και μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ σας. Πατήστε το εικονίδιο Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αλλαγή κωδικού πρόσβασης.

Εισαγάγετε τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης και τον νέο κωδικό πρόσβασης δύο φορές.

Κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος και voila έχετε ορίσει το νέο κωδικό πρόσβασης.

Εάν δεν έχετε πρόσβαση στο smartphone σας, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Instagram μεταβαίνοντας στη διεύθυνση www.Instagram.com/accounts/password/change/ . Εισαγάγετε τον παλιό κωδικό πρόσβασης και τον νέο κωδικό πρόσβασης δύο φορές, κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή κωδικού πρόσβασης και ο κωδικός πρόσβασης θα ενημερωθεί.

Ένας ισχυρός κωδικός πρόσβασης είναι ένας μόνο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προστατεύσετε τον λογαριασμό σας Instagram. Εάν θέλετε να το διατηρήσετε πραγματικά ασφαλές, θα πρέπει επίσης να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων .

[via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2934