Το Netflix αυξάνει τη ροή βίντεο στην Ευρώπη σε ποιότητα προ-κορανοϊού (yay, 4K)

Κανείς δεν έχει ιδέα για το πότε θα τελειώσει η πανδημία του κοροναϊού ή το τι θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε στο εγγύς μέλλον αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο:

το Netflix φαίνεται να αυξάνει σταδιακά την ποιότητα ροής του στην Ευρώπη και την επαναφέρει στο 4K.  Οπότε τώρα μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες στην μέγιστη ανάλυση και να κοιμάστε ήσυχα.

Είχαμε πει ότι ο γίγαντας του tv streaming τον Μάρτιο είχε ανακοινώσει ότι λόγω κοροναϊού μειώνει προσωρινά τα bitrate σε ολόκληρη την ήπειρο για να μην, να σας το πούμε απλά “Πέσει το Internet” .

Ωστόσο, σύμφωνα με το Gizmodo UK , οι χρήστες αναφέρουν ότι η ποιότητα ροής είναι έως και  4K HDR και bitrate έως 15 Mb / s.

Προς το παρόν οι τυχεροί που απολαμβάνουν στη μέγιστη ανάλυση τα επεισοδιάκια τους είναι οι Δανοί, οι Νορβηγοί και οι Γερμανοί όμως το πολύ σύντομα θα γίνει διαθέσιμη και στη χώρα μας η πολυπόθητη αναβάθμιση της υπηρεσίας.

Το Netflix σε μία δήλωση του ανέφερε:

Συνεργαζόμαστε με τους ISP για να αυξήσουμε τη χωρητικότητα και όσο βελτιώνονται οι συνθήκες τόσο θα επανέρχεται η υπηρεσία στην κανονική της ροή.

Το Apple TV + αποκατέστησε τη ροή 4K τον περασμένο μήνα.

[Via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2934