Βρήκαμε τον αντίπαλο του Steph Curry και το λένε CUE

Δεν χρειάζεται να είστε o Steph Curry για να σουτάρετε και να βάζετε τρίποντα σαν επαγγελματίας, στην ουσία δεν χρειάζεται να είστε καν άνθρωπος.

Ο γνωστός σε όλους μας Steph Curry ο θρυλικός παίκτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ένας από τους καλύτερους γκαρντ της δεκαετίας, με χαρακτηριστική δεξιοτεχνία στον χειρισμό της μπάλας ενώ οι επιδόσεις του στο σουτ, ιδιαίτερα από το τρίποντο, έχουν κάνει πολλούς να τον ανάγουν ως τον κορυφαίο σουτερ στην ιστορία βρήκε πλέον αντίπαλο.

Το όνομα του είναι CUE ένα ανθρωποειδές ρομπότ που με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης (AI) “κατάφερε να καταγράψει υψηλότερο ποσοστό βολών από οποιονδήποτε Ιάπωνα επαγγελματία παίκτη”, σύμφωνα με το NewsWeek.

Το CUE κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία από τους υπάλληλους της αυτοκινητοβιομηχανίας Toyota και παρουσιάστηκε στη B League 1, ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα μπάσκετ ανδρών στην Ιαπωνία, παίζοντας για την ομάδα Arvalq Tokyo.

Η ιστορία του CUE είναι στην ουσία μία ιστορία ερωτικής απογοήτευσης καθώς ο “χαρακτήρας” του είναι εμπνευσμένος από τον Sakuragi Hanamichi ενός χαρακτήρα από το ιαπωνικό κόμικ manga γνωστό και με το παρατσούκλι “Slam Dunk.” ο οποίος ερωτεύτηκε το μπάσκετ μετά από τις πολλές “χυλόπιτες” που έφαγε από το αντίθετο φύλλο.

[Via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2934