4 Δεκεμβρίου 2021

Δείτε πως μπορείτε να διαγράψετε μόνιμα το λογαριασμό σας στο Telegram

Share the load!

Το Telegram είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων ειδικά τώρα που το WhatsApp να ενημερώνει την πολιτική απορρήτου του .

Ωστόσο, εάν είστε δυσαρεστημένος από την υπηρεσία και θέλετε να το απεγκαταστήσετε και οι πληροφορίες σας να καταργηθούν από τους διακομιστές του, παρακάτω σας δείχνουμε πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Telegram.

https://technode.gr/2021/01/09/whatsapp-vs-telegram-vs-signal-%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%cf%8c%cf%83%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%be%ce%ad%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b5/

WhatsApp vs Telegram vs Signal: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Telegram. Μπορείτε να μεταβείτε στην εφαρμογή messenger στο iPhone ή στη συσκευή σας Android ή να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Θα συζητήσουμε και τις δύο μεθόδους εδώ. Και αν αναρωτιέστε τι συμβαίνει στα δεδομένα σας, θα το συζητήσουμε και αυτό εδώ.

1. Προγραμματισμένη διαγραφή λογαριασμού telegram

Η πρώτη μέθοδος στην ενεργοποιείται από προεπιλογή σε κάθε λογαριασμό Telegram. Βασικά, εάν δεν χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας στο Telegram για περίοδο έξι μηνών, ο λογαριασμός σας στο Telegram θα τερματιστεί.

Ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε αυτήν τη χρονική περίοδο με βάση τις προτιμήσεις σας από την εφαρμογή Telegram. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό.

  • Στην εφαρμογή Telegram, πατήστε «Ρυθμίσεις» και μετά μεταβείτε στο «Απόρρητο και ασφάλεια».
ρυθμίσεις εφαρμογής τηλεγράφου
  • Πατήστε στο “If Away For” και επιλέξτε τη χρονική περίοδο μετά την οποία θέλετε να προγραμματίσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο Telegram.
change auto delete time

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 1 μήνα, 3 μηνών, 6 μηνών και 12 μηνών. Στη συνέχεια, μπορείτε να διαγράψετε την εφαρμογή Telegram και μετά την επιλεγμένη χρονική περίοδο, το Telegram θα διαγράψει τον λογαριασμό σας από τους διακομιστές του.

2. Άμεση διαγραφή λογαριασμού Telegram

Για να γίνει αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσετε χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για αυτό. Δείτε πώς.

σύνδεση στον ιστό τηλεγραφημάτων
  • Κάντε κλικ στο «Διαγραφή λογαριασμού».
διαγραφή λογαριασμού τηλεγραφήματος
  • Εισαγάγετε έναν λόγο αποχώρησης από το Telegram και κάντε κλικ στο Διαγραφή του λογαριασμού μου.
λόγος για την έξοδο από το τηλεγράφημα
  • Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου επιβεβαίωσης, απλώς κάντε κλικ στο «Ναι, διαγράψτε τον λογαριασμό μου» και τελειώσατε.
επιβεβαίωση διαγραφής λογαριασμού τηλεγραφήματος

3. Τι συμβαίνει στα δεδομένα σας μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας;

Τώρα που έχετε διαγράψει τον λογαριασμό σας, ίσως αναρωτιέστε τι συμβαίνει σε όλα τα δεδομένα σας στο Telegram. Λοιπόν δείτε παρακάτω:

  • Όλα τα μηνύματα, οι ομάδες και οι επαφές που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας διαγράφονται αυτόματα από τους διακομιστές Telegram.
  • Ωστόσο, οι ομάδες που έχετε δημιουργήσει θα συνεχίσουν να υπάρχουν για οποιαδήποτε από τις επαφές σας που ήταν μέρος αυτών. Οι επαφές σας θα μπορούν να συνεχίσουν να συνομιλούν σε αυτές τις ομάδες.
  • Οι επαφές σας θα εξακολουθούν να έχουν το αντίγραφο των μηνυμάτων που τους έχετε στείλει.
  • Η διαγραφή λογαριασμού Telegram είναι μόνιμη, ΠΡΟΣΟΧΗ επομένως δεν θα μπορείτε να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας μόλις τον διαγράψετε.
  • Ωστόσο, μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου εάν θέλετε να επιστρέψετε στο Telegram αλλά, ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγες μέρες πριν εγγραφείτε.

Εάν θέλετε τα μηνύματά σας να μην είναι διαθέσιμα και στις επαφές σας, δυστυχώς, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι ‘αυτό. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αυτοκαταστροφικών μηνυμάτων του Telegram για να διασφαλίσετε ότι τα μηνύματα διαγράφονται αυτόματα μετά από μια καθορισμένη ώρα.

4. Συχνές ερωτήσεις

Ε. Μπορώ να επαναφέρω τον λογαριασμό μου στο Telegram αφού τον διαγράψω;

Όχι, αφού διαγράψετε τον λογαριασμό σας, θα έχει οριστικά εξαφανιστεί. Ωστόσο, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου.

Ε. Η διαγραφή του λογαριασμού Telegram καταργεί τα μηνύματά μου από τις συνομιλίες των επαφών μου;

Όχι, η διαγραφή του λογαριασμού σας δεν θα διαγράψει τα μηνύματα που έχετε στείλει στις επαφές σας.

Ε. Μπορώ να χρησιμοποιήσω ξανά το Telegram με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου μετά τη διαγραφή λογαριασμού;

Μπορείτε να εγγραφείτε με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας. Ωστόσο, δεν θα επιστρέψετε καμία από τις ομάδες, τους φακέλους σας κ.λπ.

Ε. Ο λογαριασμός μου στο Telegram διαγράφηκε αυτόματα;

Το Telegram διαγράφει αυτόματα το λογαριασμό σας εάν είστε ανενεργός για περίοδο 6 μηνών. Μπορείτε να αλλάξετε αυτήν τη ρύθμιση στην εφαρμογή Telegram.

Αφαιρέστε εύκολα τα δεδομένα σας από τους διακομιστές Telegram

Το Telegram είναι αρκετά καλό όσον αφορά την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Ωστόσο, εάν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς να το κάνετε ακριβώς αυτό και τι θα συμβεί μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας.

Πάντως εάν θέλετε σίγουρη ασφάλεια μπορείτε να ρίξετε και μία ματιά στο Signal


Share the load!

George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

View all posts by George S. Metallidis →