30 Νοεμβρίου 2021

Η Microsoft ετοιμάζει και το Xbox Series S, μία πιο φθηνή έκδοση του Xbox Series X με τιμή στα 200 δολάρια

Share the load!

Όλοι ξέρουμε ότι το Playstation 5 και η Sony έκαναν πολύ καλά τη δουλειά τους, αφού όλος ο κόσμος, ακόμα και οι μη funs συζητούν για την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία της κονσόλας και για τα παιχνίδια που πρόκειται να έχει.

Τι γίνεται όμως στην αντίπερα όχθη; Γιατί η Microsoft αργεί να ανακοινώσει κι αυτή επίσημα το Xbox Series X

Την Τετάρτη, ένας ερευνητής ασφαλείας δημοσίευσε στο Twitter στιγμιότυπα οθόνης από τις σημειώσεις έκδοσης XDK / GDK με την ονομασία “Lockhart”, το οποίο πιστεύεται ότι είναι η κωδική ονομασία από μία κονσόλα που ετοιμάζει η Microsoft με την ονομασία Xbox Series S, χαμηλότερων δυνατοτήτων αφού θα έχει 4 teraflops υπολογιστικής ισχύος σε σύγκριση με τα 12 teraflops του Xbox Series X αλλά και σημαντικά πιο φτηνή με τιμή κοντά στα 200 δολάρια!!!

Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε η Sony θα πρέπει να ανησυχεί!

Ωστόσο δεν έχουμε ιδέα πότε σκοπεύει η Microsoft να ανακοινώσει επίσημα και το Xbox Series X αλλά και το S, ωστόσο σύμφωνα με φήμες η εταιρεία έχει προγραμματίσει ένα event παρουσίασης παιχνιδιών για τον Ιούλιο .

Άντε Microsoft βιάσου, πρέπει το PS5 να αντικρίσει τον αντίπαλο του.

Αναμένεται πάντως η μάχη να είναι σκληρή!


Share the load!

George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

View all posts by George S. Metallidis →