Έρχεται οσονούπω dark mode στο Google Search στον Chrome για Android

Σύμφωνα με το αγαπητό μας AndroidPolice η Google ξεκίνησε να δοκιμάζει το dark mode ή σκούρο χρώμα ή σκοτεινό θέμα ή όπως θέλετε πείτε το για το Google Search στον browser της τον Chrome για κινητά Android.

Εντάξει δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτό μπορεί να σας φανεί χρήσιμο, εμείς όμως οφείλουμε να σας ενημερώσουμε και να σας το πούμε όπως κάνουμε πάντα άλλωστε.

Εντοπίστηκε από το επίσης αγαπημένο site 9to5Google και μάλλον ενδέχεται να το δούμε live κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον.

Για να ενεργοποιήσετε ωστόσο αυτή τη λειτουργία, θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε ένα flag στις ρυθμίσεις του Chrome το οποίο στα Αγγλικά λέγεται “Force Dark Mode for Web Contents” δοκιμάστε το δουλεύει!!

Στη γραμμή διεύθυνσης του Chrome στο κινητό σας πληκτρολογήστε chrome://flags

κάντε αναζήτηση για Dark και στα αποτελέσματα που θα σας εμφανίσει κάντε Enabled το flag “Force Dark Mode for Web Contents”

Δείτε τις εικόνες παρακάτω

Αν το λειτουργικό σας σύστημα υποστηρίζει Android 10 τότε θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη σχετική ρύθμιση να ακολουθεί ή ας το πούμε πιο σωστό να “κληρονομεί” το θέμα του συστήματος.

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2934