Παίξτε τώρα δωρεάν το Fallout 76

Η Appalachia προσφέρει γι αυτό το Σαββατοκύριακο για όλους τους παίκτες για PC, Xbox One και PlayStation 4 δωρεάν το Fallout 76 (14 – 18 Μαΐου).

Αν έχετε αμφιβολίες για το Fallout 76, απλώς γνωρίζετε ότι το περίφημο MMO της Bethesda έχει προχωρήσει αρκετά από την κυκλοφορία του.

Αν και εξακολουθεί να μην είναι τέλειο, οι πρόσφατες προσθήκες του παιχνιδιού, όπως η δωρεάν ενημέρωση Wastelanders, το έκαναν ένα παιχνίδι που αξίζει να δοκιμάσετε δωρεάν για τέσσερις ημέρες.

Για όσους παίζουν στο Xbox One ή στο PlayStation 4, απλώς να γνωρίζετε ότι θα χρειαστείτε συνδρομή Xbox Live Gold, συνδρομή Xbox Game Pass Ultimate ή συνδρομή PlayStation Plus για να παίξετε στην αντίστοιχη κονσόλα.

Η τυπική έκδοση του Fallout 76 θα είναι προς πώληση κατά τη διάρκεια και μετά το δωρεάν σαββατοκύριακο στο Bethesda.net, το Steam, το Xbox Store και το PlayStation Store για όσους αποφασίζουν ότι θέλουν να συνεχίσουν το μεταποκαλυπτικό τους διαδικτυακό ταξίδι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δωρεάν σαββατοκύριακο, μπορείτε να δείτε τον επίσημο ιστότοπο.

[via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2934