Ίδρυμα Vodafone: Χρήση τηλεϊατρικής για την προστασία των πολιτών

Το ίδρυμα Vodafone με τη χρήση του προγράμματος Τηλεϊατρικής διευκολύνει στον περιορισμό των μετακινήσεων πολιτών και την αποσυμφόρηση των νοσοκομειακών δομών, ενώ προστατεύει τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες από την άσκοπη έκθεσή τους σε χώρους συνωστισμού.

Ιατροί του προγράμματος ήδη αξιοποιούν την δυνατότητα που δίνει για κατ’ οίκον επισκέψεις σε ασθενείς, ενώ διαθέσαμε προς αξιοποίηση τον ιατρικό εξοπλισμό του προγράμματος στις Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας, για την ενίσχυση του έργου τους την δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.

Ένα πρόγραμμα που υλοποιείται εδώ και 14 χρόνια σε 100 απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και την VIDAVO, παρέχοντας στους ιατρούς τη δυνατότητα να διενεργήσουν εξετάσεις, να ενημερώσουν το ιστορικό του ασθενή, να συνταγογραφήσουν και να μεριμνήσουν για την παραλαβή των φαρμάκων μέσω τοπικών κοινωνικών υπηρεσιών ή να δρομολογήσουν το περιστατικό σε δευτεροβάθμιες δομές, εάν χρήζει νοσηλείας.

#ConnectingForGood

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2934