Επιτέλους το fortnite στο Google Play Store

Το θέμα είναι ότι δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς και από ότι φαίνεται νίκησε το νταβατζιλίκι της Google αλλά και ο ανταγωνισμός…

Μέχρι σήμερα αν ήθελε να παίξει κάποιος Fortnite *σημείωση το Fortnite έπαιζε μόνο σε συσκευές Android… έπρεπε να το κατεβάσει από τον ιστότοπο της Epic Games και φυσικά γιατί η εταιρεία ήθελε να αποφύγει την προμήθεια  30% που παίρνει η Google για τη φιλοξενία εφαρμογών στο κατάστημα της το Google Play Store.

Όμως ενάμισι χρόνο μετά η διατήρηση του Fortnite εκτός του Google Play Store δεν είχε νόημα αφού η Epic Games ανέφερε χαρακτηριστικά

“Μετά από 18 μήνες λειτουργίας του Fortnite σε Android εκτός του Google Play Store, συνειδητοποιήσαμε ότι όταν διατηρείς μία εφαρμογή Android εκτός του Google Play Store τότε αυτόματα βρίσκεσαι σε μειονεκτική θέση, αφού όλες οι προειδοποιήσεις ασφαλείας με τα επαναλαμβανόμενα αναδυόμενα παράθυρα, οι ρυθμίσεις που πρέπει να κάνει ένας χρήστης για να μπορέσει να κατεβάσει την εφαρμογή  αλλά και ότι η Google χαρακτηρίζει τις πηγές λογισμικού τρίτων ως κακόβουλο λογισμικό εν τέλει αποτρέπουν το χρήστη στο να ασχοληθεί περαιτέρω. Έτσι λοιπόν εξαιτίας αυτού, κυκλοφορήσαμε το Fortnite για Android στο Google Play Store. Θα συνεχίσουμε ωστόσο να λειτουργούμε και να υποστηρίζουμε και την εφαρμογή στο Epic Games Store.”

Με άλλα λόγια, η Epic Games παραδέχτηκε την ήττα της καθώς οι προσπάθειες της Google να διασφαλίσει ότι όλες οι αγορές και οι μεταφορτώσεις εφαρμογών Android πραγματοποιούνται μέσω του Play Store έχουν τελικά αποτέλεσμα.

Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο η Epic ένοιωσε και την καυτή ανάσα του PUBG αφού το Fortnite ποτέ δεν “ένοιωσε” τόσο καλό στο κινητό όσο το PUBG που απλά είναι εκπληκτικά καλό στις οθόνες αφής.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Fortnite δωρεάν στο Google Play Store από  εδώ.

Υ.Γ. Το παιχνίδι βρίσκεται επί του παρόντος στη μέση του Κεφαλαίου 2, σεζόν 2 που υποτίθεται ότι θα τελειώσει στις 4 Ιουνίου. Το Battle Pass κοστίζει 10 $ και σας δίνει 100 βαθμίδες ανταμοιβών, συμπεριλαμβανομένων μερικών πολύ δροσερών Skins.

[Via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2934