Οι καλύτεροι ελεγκτές παιχνιδιών για τηλέφωνα Android

Καθώς ολοένα τα smartphones αυξάνουν τις δυνατότητες τους και γίνονται πιο ικάνα τόσο και τα παιχνίδια για κινητά γίνονται όλο και πιο περίπλοκα.

Για να παίξετε κάτι σαν το Fortnite ή το Dead Cells στο τηλέφωνό σας, πιθανότατα θα θέλετε κάτι πιο ακριβές από τους στόχους αφής στην οθόνη. Ευτυχώς όμως το Android είναι συμβατό με ένα ευρύ φάσμα ελεκτών  Bluetooth.

Σας παραθέτουμε μερικές επιλογές .

Ελεγκτές κονσόλας

Δεν χρειάζεται να συνηθίσετε την αίσθηση ενός νέου χειριστηρίου: εάν έχετε μια κονσόλα παιχνιδιών τρέχουσας γενιάς, έχετε ήδη ένα gamepad για το τηλέφωνό σας. Οι bluetooth ελεγκτές του PlayStation 4, Switch και του Xbox One μπορούν να συνδεθούν με συσκευές Android, αν και η μεμονωμένη συμβατότητα παιχνιδιών θα διαφέρει.

8BitDo Sn30 Pro

Το Sn30 Pro είναι ένας ευέλικτος ελεγκτής Bluetooth που μπορεί να συνδεθεί στο τηλέφωνό σας, στο Nintendo Switch αλλά και στον υπολογιστή σας. Το στυλ του και ο σχεδιασμός είναι σχεδόν παρόμοιος με το κλασικό gamepad του Super Nintendo, που σημαίνει ότι είναι αρκετά λεπτό και ευέλικτο, αλλά έχει όλες τις εισόδους ενός σύγχρονου χειριστηρίου. Είναι υπέροχο για platfrom games αλλά και combat και λειτουργεί εξίσου καλά σε shooter games και παρόμοια. Φορτίζει μέσω USB-C.

SteelSeries Stratus Duo

Ένας εξίσου πολύ καλός ελεγκτής είναι το SteelSeries Stratus Duo. Ο ελεγκτής έχει μια οικεία διάταξη και πίσω κουμπιά συμβατά με Android με διάρκεια ζωής μπαταρίας περίπου 20 ώρες με μία φόρτιση μέσω Micro USB. Το gamepad μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως χειριστήριο σε Windows. 

MOGA XP5-A Plus

Το XP5-A Plus της Moga είναι ένα καλά εξοπλισμένο multi device gamepad με θύρα USB ενώ υπάρχει και η έκδοση με θύρα Micro-USB. Περιλαμβάνει ένα προγραμματιζόμενο ζευγάρι από κουμπιά στην πλάτη του ενώ σε αντίθεση με τις SteelSeries δεν έρχεται με το κλιπ τηλέφωνου.

Razer Raiju

Εάν είστε πραγματικά σοβαροί gamers τότε αυτός είναι ο ελεγκτής για εσάς και με το κύρος και τη στοιβαρότητα της Razer. Ο ελεγκτής διαθέτει όλες τις δυνατότητες που μπορείτε να περιμένετε από ένα gamepad για κινητά και πολλά άλλα: φόρτιση USB-C, μια ενσωματωμένη βάση τηλεφώνου και επιπλέον ενεργοποιητές κουμπιών που διαμορφώνονται εύκολα μέσω της συνοδευτικής εφαρμογής που έρχεται στο πακέτο.  Ωστόσο η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη όπως και οι περισσότεροι ελεγκτές Bluetooth που είναι επίσης συμβατοί με Η.Υ.

Το Junglecat είναι μια άλλη επιλογή υψηλής τεχνολογίας από τη Razer, αν και απαιτεί συμβατό τηλέφωνο με εξειδικευμένη θήκη.

[Via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2934