Η Google δωρίζει 800 εκατομμύρια δολάρια σε όλες τις κοινότητες που πλήττονται από τον COVID-19.

Σε σχετική ο διευθύνων σύμβουλος Sundar Pichai ανακοίνωσε ότι η θυγατρική του Alphabet θα υποστηρίξει τόσο τις επιχειρήσεις όσο και τις κυβερνήσεις, καθώς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με δωρεές χρημάτων αλλά και παροχή υπηρεσιών.

Η οργάνωση με έδρα την Ουάσινγκτον θα διαθέσει τα κεφάλαια σε επιχειρηματίες και ομάδες που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν υποστήριξη από τον συμβατικό χρηματοπιστωτικό τομέα ποσά ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων καθώς και 340 εκατομμύρια δολάρια σε πιστώσεις διαφημίσεων Google και 250 εκατομμύρια δολάρια σε διαφημιστικές εκστρατείες σχετικά με την πανδημία.

Επίσης πιστώσεις Google Cloud αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων θα πάνε προς την έρευνα COVID-19 ενώ οι οι ακαδημαϊκοί που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για αυτές τις επιχορηγήσεις μπορούν να το κάνουν από την πύλη Google for Education.

Ο τεχνολογικός γίγαντας υιοθέτησε τις κατευθυντήριες γραμμές του ΠΟΥ έχοντας ακυρώσει το I / O 2020 στο σύνολό του, ενθαρρύνοντας τους υπαλλήλους να εργάζονται όσο το δυνατόν περισσότερο από το σπίτι.

[Via]

 

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2934