Σύντομα δωρεάν ταινίες με διαφημίσεις από το Google Play Movies

Σύμφωνα με τον κώδικα στην εφαρμογή Google Play Movies για Android, η υπηρεσία ενδέχεται να προσφέρει σύντομα δωρεάν ταινίες με διαφημίσεις.

Εντοπίστηκε από τους XDA Developers και επαληθεύτηκε από το 9to5Google, ένα κομμάτι κώδικα στην έκδοση 4.18.37 της εφαρμογής Google Play Movies για Android και αποκαλύπτει κάποια μελλοντικά σχέδια που έχει η Google για τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Τα κομμάτια κώδικα που θα δείτε παρακάτω περιλαμβάνουν ένα μήνυμα που αναφέρει ότι θα υπάρχουν “εκατοντάδες ταινίες” με “λίγες διαφημίσεις”. Προφανώς, αυτό θα λειτουργήσει περίπου όπως το Vudu, το οποίο είναι ένα αποθετήριο κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών από μόνο του, αλλά περιέχει διαφημίσεις.

Πιθανότατα, αυτές οι νέες ταινίες να είναι απλώς και μια επέκταση του YouTube Movies που έκανε ντεμπούτο το 2018. Εξάλλου, εξάλου το Google Play Movies και YouTube Movies μοιράζονται την ίδια βιβλιοθήκη. Περισσότερα για το YouTube Movies και τι προσφέρει αυτή η υπηρεσία δωρεάν μπορείτε να δείτε εδώ.

Φαίνεται επίσης ότι αυτές οι δωρεάν ταινίες μπορεί να απαιτούν από τους χρήστες να εισάγουν μια ημερομηνία γέννησης, ενδεχομένως για να αποτρέψουν τα παιδιά από ακατάλληλο περιεχόμενο.

Δείτε τον κώδικα παρακάτω:

<string name=”athome_add_birthdate_to_watch”>Add birthdate to watch</string>

<string name=”athome_free_with_ads”>Free with ads</string>

<string name=”athome_free_with_ads_description”>Hundreds of movies, just a few ads</string>

<string name=”athome_introduce_free_movies”>Introducing</string>

<string name=”athome_watch_free_with_ads”>Watch free with ads</string>

<string name=”cast_expanded_controller_ad_in_progress”>Ad in progress\u2026</string>

<string name=”see_free_movies”>See free movies</string>

Ωστόσο δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα υλοποιηθεί όλο αυτό στο Google Play Movies, αλλά οι δωρεάν ταινίες είναι σίγουρα κάτι που θα θέλαμε να δούμε!

Είμαστε σε αναμονή λοιπόν, μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω εξελίξεις.

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2934