Εγκατάσταση Google apps σε Huawei κινητό Νέα μέθοδος

Είναι σαφές ότι δεν υπάρχει κανένας επίσημος τρόπος για να εγκαταστήσετε εφαρμογές Google σε smartphones της Huawei, όπως το Mate 30 Pro.


Παρ ‘όλα αυτά, παρακάτω σας δείχνουμε έναν εναλλακτικό τρόπο για να το κάνετε αυτό μόλις σε 5 λεπτά.

Να ξεκαθαρίσουμε από την αρχή ότι αυτή η διαδικασία δεν εγγυάται την ασφάλεια σας καθώς αυτές οι εφαρμογές τρίτων δεν ελέγχονται από το Google Protect και ούτε περνούν μέσα από το επίσημο κανάλι του Google Play, οπότε πειραματιστείτε με δική σας ευθύνη, επιπλέον, δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το Google Pay.

Εγκαταστήστε τις υπηρεσίες Google μέσω της εφαρμογής Chat Partner

Το μόνο που χρειάζεστε είναι την εφαρμογή συνομιλιών Chat Partner. Με μερικά κλικ, μπορείτε να εγκαταστήσετε τις υπηρεσίες Google σε κινητά Huawei πιο εύκολα από ποτέ.

 1. Κατεβάστε, εγκαταστήστε και ξεκινήστε την εφαρμογή
 2. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή (δείτε εικόνες οθόνης παραπάνω)
  – Εντοπισμός συσκευής
  – Επισκευή τώρα
  – Ενεργοποίηση
 3. Επανεκκίνηση (!)
 4. Συνδεθείτε στο Google Play Store με έναν λογαριασμό Google
 5. Δημιουργήστε επιπλέον λογαριασμούς Google ή εγκαταστήστε το Google Apps μέσω του Play Store

 

Πρόσθετες σημειώσεις από το Blog της Huawei

Περιγραφή: Η εφαρμογή φαίνεται ότι είναι ασφαλής αφού βέβαια κάναμε πολλές δοκιμές όσον αφορά την αξιολόγηση της εφαρμογής και την παρατήρηση πιθανής παράνομης δραστηριότητας λογαριασμού.
Σημείωση: Επίσης ότι είναι δυνατό να παραλείψετε αυτό το βήμα και να επανεκκινήσετε τη συσκευή απευθείας για να δημιουργήσετε στη συνέχεια έναν Λογαριασμό Google μέσω του Play Store ή των ρυθμίσεων του συστήματος (ασφαλές).
Μέχρι στιγμής, δεν είχαμε τη δυνατότητα να ελέγξουμε εάν κάποια στιγμή στο μέλλον θα σταματήσουν να λειτουργούν τα Google apps.
Μετά την ολοκλήρωση και την εγκατάσταση των Google apps μπορείτε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή.

gizchina

Share the load
Προεπιλεγμένη Εικόνα
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2932