Delete Facebook

39 views
Share
  •   
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Μήπως έφτασε η ώρα να πηδήξετε από το καράβι του facebook;


Παρακάτω θα σας δείξουμε πως να διαγράψετε το λογαριασμό σας στο facebook.

Από σταθερό υπολογιστή:

  1. Πατήστε πάνω δεξιά στο το βελάκι προς τα κάτω και πατήστε Ρυθμίσεις από το αναδυόμενο μενού
  2. Πατήστε στα αριστερά Οι πληροφορίες μου στο Facebook
  3. Πατήστε Κατεβάστε τις πληροφορίες σας για να κατεβάσετε ένα αντίγραφο των πληροφοριών σας (πολύ σημαντικό, όταν είναι έτοιμο θα σας έρθει ειδοποίηση στο email )
  4. Όταν έχετε κατεβάσει το αντίγραφο των δεδομένων πηγαίνετε πάλι στα παραπάνω βήματα και πατήστε Απενεργοποίηση και διαγραφή
  5. Στην επιλογή που θα σας ανοίξει πατήστε Οριστική διαγραφή λογαριασμού
  6. και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί Συνέχεια στη διαγραφή λογαριασμού

Από smartphone:

Βήμα 1 – Κατεβάστε ένα αντίγραφο των πληροφοριών σας

Προτού ξεκινήσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας, θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει ένα αντίγραφο των δεδομένων σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε όλα σας τα δεδομένα σε περίπτωση που θέλετε να τα ανακτήσετε ή να τα χρησιμοποιήσετε όπως εσείς θέλετε.

Είναι σημαντικό να κρατήσετε ένα backup όλων σας των δεδομένων γιατί όλες αυτές οι πληροφορίες διαγράφονται αυτόματα μόλις διαγραφεί ο λογαριασμός σας.

  1. Ανοίξτε το Facebook
  2. Πατήστε τις τρεις γραμμές πάνω δεξιά στη γραμμή πλοήγησης
  3. Κυλίστε προς τα κάτω και πατήστε Settings & Privacy
  4. Πατήστε Settings
  5. Κυλίστε προς τα κάτω και πατήστε Download Your Information
  6. Ξετσεκάρετε κάτι που δεν θέλετε να κατεβάσετε (εξ’ ορισμού όλα είναι επιλεγμένα)
  7. Πατήστε το κουμπί Create File στο τέλος της σελίδας

Μόλις το αντίγραφό σας είναι έτοιμο, το Facebook θα σας στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας ενημερώσει. Από εκεί, μπορείτε να επιστρέψετε σε αυτή την ενότητα της εφαρμογής για να κατεβάσετε το αντίγραφο σας.

Βήμα 2 — Διαγράψτε το λογαριασμό σας

 

  1. Ανοίξτε το Facebook
  2. Πατήστε τις τρεις γραμμές πάνω δεξιά στη γραμμή πλοήγησης
  3. Κυλίστε προς τα κάτω και πατήστε Settings & Privacy
  4. Πατήστε Settings
  5. Κυλίστε προς τα κάτω και πατήστε Account Ownership and Control.
  6. Πατήστε Deactivation and Deletion.
  7. Επιλέξτε Delete Account και πατήστε Continue to Account Deletion.
  8. Πατήστε Delete Account.

Βήμα 3 — Απεγκαταστήστε την εφαρμογή από το κινητό σας

 

[Total: 0    Average: 0/5]

Share
  •   
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ακολουθήστε με στο Twitter

Περί George S. Metallidis 1680 Άρθρα
Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Απάντηση