Ο Μασκ εγκαταλείπει το Twitter για χάρη του Reddit

Την οριστική αποχώρησή του από το δίκτυο του Twitter ανακοίνωσε, την Παρασκευή (1/11, τοπική ώρα), ο ιδρυτής της Tesla, Έλον Μασκ, για χάρη του Reddit.


Ο Έλον Μασκ, ο ιδρυτής της Tesla, έβαλε «φωτιά» στο διαδίκτυο καθώς, την Παρασκευή (1/11), ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Twitter και φαίνεται να προτιμά το δίκτυο του Reddit.

Ειδικότερα, ο Έλον Μασκ έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter: «Δεν είμαι σίγουρος για το καλό του Twitter. Το Reddit ακόμα φαίνεται να είναι καλό. Αποσυνδέομαι!».

https://twitter.com/elonmusk/status/1190288216131170305

​Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Twitter, καθώς το ίδιο έκανε και τον Οκτώβριο -έστω και για λίγες ημέρες- προκαλώντας φρενίτιδα στους χρήστες του διαδικτύου για τους λόγους της απόφασής του.

Ο Έλον Μασκ συμμετείχε προηγουμένως σε διάφορα σκάνδαλα στο Twitter, όπως ήταν η λειτουργία διάσωσης 12 παιδιών σε υποβρύχιο σπήλαιο στην Ταϊλάνδη αλλά και η εταιρεία του Tesla.

Πηγή: sputniknews.gr

Share the load
Προεπιλεγμένη Εικόνα
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2932