Η Xiaomi αυξάνει την παραγωγή του Mi 9/SE

Το Xiaomi Mi 9 έχει όλα τα προσόντα για να είναι η νέα ναυαρχίδα του 2019 – Snapdragon 855, τριπλή κάμερα και μια αξιόπιστη OLED οθόνη. Επιπλέον, με τιμή κάτω από 500 ευρώ δεν είναι περίεργο που το κινητό έχει μεγάλη ζήτηση από τότε που βγήκε στην αγορά τον Φεβρουάριο, τόσο πολύ που πραγματικά η Xiaomi δεν είναι ικανή να συμβαδίσει με την όλη ζήτηση και το απόθεμα της είναι πάντα περιορισμένο. Τα προβλήματα φαίνονται να λύνονται καθώς ο CEO Lei Jun επιβεβαίωσε σε μια ανάρτηση στο Weibo ότι έχει αυξηθεί ταχέως η παραγωγική γραμμή.

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι συνδυαστικές πωλήσεις του Mi 9 ξεπέρασαν τις 1.5 εκατομμύρια μονάδες, λαμβάνοντας υπόψη και το regular Mi 9 και τον μικρό της αδελφό Mi 9 SE. Ωστόσο, σύμφωνα με τον CEO της Xiaomi η παραγωγή στις αρχές Μαρτίου αντιμετώπισε δυσκολίες.

Χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες, ο Lei Jun διαβεβαίωσε ότι  τα ζητήματα αυτά έχουν επιλυθεί και η εταιρεία τώρα είναι έτοιμη να σπρώξει ένα ακόμα εκατομμύριο Mi 9 συσκευών ανά μήνα. Το Mi 9 Explorer/Transparent Edition δεν έχει ακόμα αρχίσει αλλά δεδομένου της αύξησης της παραγωγικής γραμμής, ίσως αυτό συμβεί σύντομα.

Πηγή techingreek.com

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

Share the load
Προεπιλεγμένη Εικόνα
George S. Metallidis
Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade
Άρθρα: 2931