Το iOS 14 έπιασε στα πράσα και το Linkedln

Τελικά όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες λέει ο σοφός λαός μας και από ότι φαίνεται το νέο iOS 14 της Apple θα μας τα βγάλει όλα σκάρτα.

Ένας εκπρόσωπος του LinkedIn είπε στο ZDNet χθες ότι ένα σφάλμα στην εφαρμογή iOS της εταιρείας ήταν υπεύθυνο για μια φαινομενικά παρεμβατική συμπεριφορά που εντοπίστηκε από έναν από τους χρήστες του την Πέμπτη.

Το πρόβλημα ανακαλύφθηκε χρησιμοποιώντας τη νέα έκδοση beta του iOS 14 και πιο συγκεκριμένα από τον χρήστη DonCubed έναν προγραμματιστή του Urspace ο οποίος σε ένα βιντεάκι στο Twitter έδειξε πώς η εφαρμογή LinkedIn διαβάζει το περιεχόμενο του πρόχειρου μετά από κάθε πάτημα του πλήκτρου του χρήστη και πολύ εύλογα αναφέρθηκε και στο TikTok το οποίο έφαγε πόρτα γι αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Ένας εκπρόσωπος ωστόσο του Linkedln ανέφερε “Έχουμε εντοπίσει αυτό σε μια διαδρομή κώδικα που στην ουσία κάνει μόνο έναν έλεγχο μεταξύ των περιεχομένων του πρόχειρου και του περιεχομένου που έχει πληκτρολογηθεί σε ένα πλαίσιο κειμένου”, “Δεν αποθηκεύουμε ούτε διαβιβάζουμε τα περιεχόμενα του πρόχειρου” πρόσθεσε.

Άντε να δούμε τι άλλο θα δούμε που από ότι φαίνεται θα έχει και συνέχεια!

TechNode.gr – Εγγύηση στην τεχνολογία

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2934