ΠΡΟΣΟΧΗ! Ενημέρωση των Windows 10 σβήνει τα emails του Gmail!

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους χρήστες των Windows 10 ακόμα ένα σφάλμα από ενημέρωση που προτίθεται κι αυτό με τη σειρά του σε όλα τα υπόλοιπα.

Σαν να μην έφτανε η ενημέρωση των Windows 10 έκδοση 2004 η οποία θα λέγαμε ότι τα έκανε κυριολεκτικά μούσκεμα, ακόμη ένας πονοκέφαλος έρχεται να προστεθεί στους χρήστες των Windows 10 αφού σύμφωνα με την express.co.uk μία ενημέρωση των Windows που κυκλοφόρησε πρόσφατα, θα μπορούσε να διαγράψει τα μηνύματα σας στο Gmail λογαριασμό σας!

Στα φόρουμ της Microsoft οι χρήστες ανέφεραν ότι είδαν τα μηνύματα τους στο Gmail να εξαφανίζονται ως διά μαγείας και από τον Mail client που είναι εγκατεστημένος τα Windows 10 αλλά και από τον ίδιο το Gmail λογαριασμό τους!

Η συγκεκριμένη δυσλειτουργία φαίνεται να προκλήθηκε από την ενημέρωση του Μαΐου 2020 ή από μια ενημέρωση κώδικα για το εγγενή Mail Client που έχουν τα Windows και που κυκλοφόρησε την Πέμπτη 28 Μαΐου.

Όπως αναφέρθηκε σε μια δημοσίευση του Windows Latest, στα φόρουμ του Microsoft Answers ορισμένοι χρήστες των Windows 10 δήλωσαν ότι είδαν την εφαρμογή Mail να διαγράφει μηνύματα από τον φάκελο της εισερχόμενης αλληλογραφίας και ακόμα και όταν προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσα από την εφαρμογή Gmail στο κινητό τους ή και από τον browser τους, δεν μπόρεσαν να τα βρουν.

Η Microsoft δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη το ζήτημα όμως σε ένα νήμα στις σελίδες υποστήριξης του Gmail ένας χρήστης ανέφερε ότι η εφαρμογή Windows 10 Mail είναι κατεστραμμένη.

“Η εφαρμογή αλληλογραφίας των Windows 10 είναι κατεστραμμένη και αναμένεται σύντομα μια διόρθωση από τη Microsoft, μέχρι τότε θα ήταν καλύτερο να εισέρχεστε στο λογαριασμό σας Gmail από τον browser σας ή από την εφαρμογή στο κινητό σας!

Άλλα σφάλματα που ανέφεραν πρόσφατα οι χρήστες των Windows 10 περιλαμβάνουν ζητήματα σύνδεσης εκτυπωτών USB, προβλήματα με τη λειτουργία Storage Spaces και προβλήματα με το Google Chrome.

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2934