Καταμέτρηση ατόμων & διαχείριση πλήθους μέσω των ΑΙ καμερών της VIVOTEK!

LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, παρουσιάζει τη νέα λύση καταμέτρησης ατόμων, ειδικά σχεδιασμένη για την τήρηση του επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων και την έξυπνη εκμετάλλευση του διαθέσιμου χώρου, σε μέρη με αυξημένη συγκέντρωση ατόμων, όπως καταστήματα λιανικής, τράπεζες, εστιατόρια, χώρους εκπαίδευσης, νοσοκομεία και φαρμακεία.

Μέσα από το ολοκληρωμένο σύστημα καταμέτρησης ατόμων που περιλαμβάνει edge-computing stereo counting κάμερα, PoE switch και καταγραφικό, η VIVOTEK εξασφαλίζει ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον εργασίας και αγορών, εντοπίζοντας και διαχειρίζοντας την αυξημένη συγκέντρωση πλήθους με υψηλή ακρίβεια.

Ανάμεσα στα πλούσια χαρακτηριστικά που διαθέτει το ολοκληρωμένο σύστημα καταγραφής πλήθους, περιλαμβάνονται η συμμόρφωση στους κανονισμούς κοινωνικών αποστάσεων και μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων εντός του χώρου με real-time καταμέτρηση και καταγραφή, ο έλεγχος της εισόδου ατόμων χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία και η δυνατότητα συλλογής, ανάλυσης και επεξεργασίας δεδομένων σε πραγματικό χρόνο μέσω Analytics, επιτρέποντας στο χρήση να ανταποκρίνεται πλήρως σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Η λύση καταμέτρησης ατόμων και διαχείρισης πλήθους της VIVOTEKείναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά μέσα από το δίκτυο συνεργατών της LEXIS.  

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2934