Η Samsung κυκλοφορεί τη δική της χρεωστική κάρτα

Δεν άργησε τελικά και πολύ να λανσάρει τη δική της φυσική χρεωστική κάρτα η Samsung.

Ο γίγαντας της τεχνολογίας προχώρησε στο λανσάρισμα της Samsung Money by SoFi, μίας νέας «εμπειρίας διαχείρισης χρημάτων» όπως λέει η εταιρεία που δημιούργησε με τη βοήθεια της SoFi, της Αμερικάνικης fintech εταιρείας.  

Η χρεωστική κάρτα συνδυάζει μία κάρτα Mastercard (από την Bancorp) με ένα λογαριασμό διαχείρισης μετρητών, και συνδέεται βολικά με το σύστημα Samsung Pay. Μόλις ο χρήστης πραγματοποιήσει εγγραφή για Samsung Pay αποκτά μία εικονική κάρτα, αλλά στη συνέχεια με ένα tap μπορεί να ενεργοποιήσει τη φυσική του κάρτα. Χρησιμοποιώντας το app στο κινητό του, μπορεί να ελέγχει το υπόλοιπο στον λογαριασμό του, τις κινήσεις λογαριασμού ή μπορεί να «παγώσει» την κάρτα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, να προειδοποιήσει για απάτη κ.ά.

Samsung-Money.gif

Οι κάτοχοι της κάρτας θα λαμβάνουν πόντους Samsung Rewards με κάθε αγορά που κάνουν χρησιμοποιώντας το σύστημα πληρωμών Samsung Pay ενώ οι «πιστοί πελάτες» που έχουν περισσότερους από χίλιους πόντους θα μπορούν να τους εξαργυρώνουν λαμβάνοντας μετρητά.

Οι κάτοχοι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για συνδρομές, πρόσθετες χρεώσεις και κρατήσεις (προμήθεια) όταν πραγματοποιούν συναλλαγές ή όταν προχωρούν σε ανάληψη χρημάτων μέσω ATM (ήδη υπάρχουν 55 χιλιάδες τοποθεσίες/ ATMs στις ΗΠΑ που υποστηρίζουν το σύστημα της Samsung) και η εταιρεία υπόσχεται υψηλό τόκο για καταθέσεις (ο λογαριασμός είναι ασφαλισμένος έως $1,5 εκ. αν συμβεί κάτι αναπάντεχο επίσης).

Samsung-Pay-Money-Tab.thumb.jpg.74d21298a45454f3f2a016c624ebf6d5.jpg

Όπως συμβαίνει επίσης και με την Apple Card, η φυσική χρεωστική κάρτα της Samsung δεν διαθέτει αριθμό, CVV ή άλλες λεπτομέρειες που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποιος κλέφτης για να πραγματοποιήσει αγορές. Η κάρτα της Samsung θα διατεθεί στις ΗΠΑ προς το τέλος του καλοκαιριού, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τη διάθεση της σε άλλες αγορές.

πηγή: insomnia.gr

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2934