Έρχεται και η Oppo στην Ευρώπη μέσω Vodafone

Αναμφίβολα δεν θα μπορούσε και η Oppo να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, αφού ήδη οι υπόλοιποι Κινέζοι κατασκευαστές τα πάνε πολύ καλά. 

Η Xiaomi ήταν το νούμερο ένα brand στην Ινδία για επτά συνεχόμενα τρίμηνα, όπως επίσης ή OnePlus τα πηγαίνει αρκετά καλά στις ΗΠΑ, η Realme κάνει κι αυτή το άνοιγμα της στην Ανατολική Ευρώπη οπότε ποιος μένει;

Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της, η China Securities Journal, η Oppo και η Vodafone υπέγραψαν πρόσφατα συμφωνία και τα δύο μέρη αναμένεται να συνεργαστούν στην αγορά των smartphones.

Oppo Εύρεση X2 Neo
Oppo Find X2 Neo

Σε πρώτη φάση η Vodafone θα ξεκινήσει για τώρα τον Μάιο τόσο τα οικονομικά μοντέλα όσο και 5G μοντέλα όπως και το Oppo Find X, της σειράς Reno και τη σειρά Oppo A τα οποία θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στις Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Πορτογαλία και Ρουμανία.

Στόχος της Oppo είναι να λανσάρει φθηνά 5G κινητά στη Γηραιά Ήπειρο που πλέον αρχίζουν να αυξάνονται και να πληθύνονται.

[Via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2934