Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Xiaomi, Lei Jun, “πιάστηκε στα πράσα” αφού πόσταρε στο Weibo με ένα iPhone

Τα προϊόντα της Apple είναι ιδιαίτερη δημοφιλή στην Κίνα, οπότε συνήθως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί Κινέζοι έχουν iPhone στην κατοχή τους.

Αυτό όμως που προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη είναι ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, πιάστηκε στα πράσα όταν ανέβασε μία δημοσίευση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην Κίνα το Weibo χρησιμοποιώντας ένα iPhone.

Λέι Ιουν

Έτσι, ο Lei Jun μοιράστηκε μια ανάρτηση που ενθαρρύνει τους θαυμαστές να αγοράσουν μερικά βιβλία όμως έκανε το λάθος να το ανεβάσει από ένα iPhone και το περιστατικό προκάλεσε αναταραχή καθώς οι περισσότεροι θαυμαστές της Xiaomi εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους.

Το Weibo ανιχνεύει συνήθως το smartphone από το οποίο έχει δημιουργηθεί μια ανάρτηση και έτσι πολλές φορές εντοπίζεται κάποιο smartphone το οποίο δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει.

Ο Lei Jun φαίνεται να έχει διαγράψει την ανάρτηση, αλλά ο συνεργάτης της Xiaomi Pan Jiutang υπερασπίστηκε τον Lei λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να μην δοκιμάζουνε και τηλέφωνα από ανταγωνιστές όπως της Apple, Samsung ή άλλα αφού πολλές φορές διάφορα καινοτόμα χαρακτηριστικά αντιγράφονται και στη συνέχεια βελτιώνονται. 

Αυτό δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, αφού και ο ιδρυτής της Huawei είπε ότι θαυμάζει το οικοσύστημα της Apple. Ακόμη και ο διευθύνων σύμβουλος της Realme εντοπίστηκε να κάνει tweet με ένα iPhone πέρυσι ενώ ο Λι Ναν, πρώην διευθυντής της Meizu ανακαλύφθηκε ότι αντάλλαξε το κινητό του με ένα iPhone!

[Via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2934