16 Οκτωβρίου 2021

Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας TikTok σε iPhone ή Android

Share the load!
  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    1
    Share

Είναι γεγονός ότι γίνεται χαμός με την σχετική πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο που ανήκει στο ByteDance – TikTok – με πάνω από 2 δισεκατομμύρια λήψεις .

Διαθέτοντας μια τεράστια κοινότητα παθιασμένων δημιουργών όλων των ηλικιών, η πλατφόρμα δεν στερείται ποτέ συναρπαστικών βίντεο όμως πολύ από εσάς μπορεί να το έχουν βαρεθεί για πολλούς λόγους είτε για τα διάφορα που έχετε ακούσει.

Εάν λοιπόν έχει έρθει η ώρα και πήρατε τη μεγάλη απόφαση διαβάστε προσεκτικά παρακάτω τι πρέπει να κάνετε για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας TikTok στο iPhone ή τη συσκευή σας Android.

Ποιες είναι οι συνέπειες διαγραφής του λογαριασμού TikTok

Καμία εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης δεν θέλει να σας αφήσει και το TikTok δεν διαφέρει. Επομένως, εάν έχετε αποφασίσει να αποχαιρετήσετε τον λογαριασμό σας στο TikTok, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας τις συνέπειες. Μόλις διαγράψετε τον λογαριασμό σας, δεν θα μπορείτε πλέον να συνδεθείτε στο TikTok με αυτόν τον λογαριασμό. Επιπλέον, όλα τα βίντεο που έχετε ανεβάσει θα φύγουν για πάντα. Η πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο δεν θα σας προσφέρει επιστροφή χρημάτων για τυχόν αντικείμενα που έχετε αγοράσει . Ένα άλλο αξιοσημείωτο πράγμα που αξίζει να θυμάστε είναι ότι οι πληροφορίες (δηλαδή συνομιλίες) που δεν αποθηκεύονται στον λογαριασμό σας, ενδέχεται να εξακολουθούν να είναι ορατές σε άλλους.

Θέλετε ένα προσωρινό διάλειμμα – Απενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας TikTok

Υπάρχει και η άλλη εναλλακτική αν θέλετε να κάνετε ένα προσωρινό διάλειμμα για οποιονδήποτε προσωπικό λόγο, μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας TikTok. Όταν πατήσετε το κουμπί διαγραφής, η εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης απενεργοποιεί πρώτα τον λογαριασμό σας για 30 ημέρες. Κατά την απενεργοποίηση, ο λογαριασμός σας παραμένει κρυμμένος από το κοινό. Ανά πάσα στιγμή θέλετε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας εντός 30 ημερών, απλώς συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να ξεκινήσετε ξανά.

Κατεβάστε τα δεδομένα σας TikTok

Λοιπόν, εάν αποφασίσατε να γυρίσετε σελίδα στο TikTok και η απόφαση σας είναι οριστική και αμετάκλητη το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κατεβάσετε τα δεδομένα του λογαριασμού σας. Είτε θέλετε να διαγράψετε το Facebook είτε το TikTok, θα πρέπει να πάρετε πρώτα ένα αντίγραφο ασφαλείας από τα δεδομένα σας όπως.

  • Το προφίλ σας:  Αποτελείται από το όνομα χρήστη, τη φωτογραφία προφίλ σας, μια περιγραφή προφίλ και τα στοιχεία επικοινωνίας, όπως το τηλέφωνο και τη διεύθυνση email σας.
  • Η δραστηριότητά σας: Περιλαμβάνει βίντεο, ιστορικό σχολίων, ιστορικό συζητήσεων, ιστορικό αγορών, επισημάνσεις “μου αρέσει” και αγαπημένα.
  • Οι ρυθμίσεις της εφαρμογής σας: Αποτελείται από ρυθμίσεις απορρήτου, ρυθμίσεις ειδοποιήσεων και ρυθμίσεις γλώσσας. 

1. Ανοίξτε το TikTok στη συσκευή σας και πατήστε στην καρτέλα προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

Εκκινήστε το TikTok

2. Τώρα, πατήστε στις τρεις οριζόντιες / κάθετες κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία.

Πατήστε το κουμπί έλλειψης

3. Στη συνέχεια, πατήστε το απόρρητο και την ασφάλεια.

Απόρρητο και ασφάλεια

4. Στη συνέχεια, πατήστε Εξατομίκευση και δεδομένα.

Εξατομίκευση και δεδομένα.

5. Στη συνέχεια, πατήστε Λήψη των δεδομένων σας.

Πραγματοποιήστε λήψη του αρχείου

6. Στην επόμενη οθόνη, θα δείτε τη λίστα με όλα τα δεδομένα που θα περιλαμβάνει το αίτημά σας. Τώρα, πατήστε στο Λήψη αρχείου δεδομένων.

Αίτημα αρχείου

Τώρα, η καρτέλα “Λήψη δεδομένων” θα επιλεγεί αυτόματα, με το εκκρεμή αίτημα να εμφανίζεται στην οθόνη. Όταν τα δεδομένα TikTok σας είναι έτοιμα για λήψη θα λάβετε μία ειδοποίηση. Στη συνέχεια, επιστρέψτε πάλι εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο.

Λάβετε υπόψη ότι το TikTok θα καταργήσει το αρχείο λήψης τέσσερις ημέρες μετά τη δημιουργία του . Έτσι, φροντίστε να το κατεβάσετε το συντομότερο δυνατό.

Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας TikTok

1. Στη συσκευή σας iOS ή Android, εκκινήστε το TikTok και πατήστε στην καρτέλα προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.

Εκκινήστε το TikTok

2. Τώρα, πατήστε στις τρεις οριζόντιες / κάθετες κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία.

Πατήστε το κουμπί έλλειψης

3. Στη συνέχεια, πατήστε Διαχείριση λογαριασμού μου.

Πατήστε Διαχείριση λογαριασμού μου

4. Στη συνέχεια, πατήστε στο Διαγραφή λογαριασμού στο κάτω μέρος.

Διαγραφή λογαριασμού

5. Με βάση τον τρόπο με τον οποίο δημιουργήσατε τον λογαριασμό σας, θα πρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας για να προχωρήσετε.

επαλήθευση και συνέχεια

6. Τώρα, θα εμφανιστεί μια σελίδα επιβεβαίωσης με λεπτομέρειες σχετικά με τη διαγραφή του λογαριασμού TikTok. Και πάλι, φροντίστε να διαβάσετε όλες τις συνέπειες. Μόλις διαβάσετε το κείμενο, πατήστε στο κουμπί Διαγραφή λογαριασμού .

Διαγραφή λογαριασμού TikTok

7. Τέλος, πατήστε Διαγραφή για να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να κλείσετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο TikTok.

Πατήστε Διαγραφή

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο λογαριασμός σας TikTok θα απενεργοποιηθεί τώρα για 30 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο λογαριασμός θα είναι αόρατος και έτσι θα είναι όλα τα βίντεό σας που έχετε ανεβάσει στην πλατφόρμα. Μετά το πέρας των 30 ημερών θα διαγραφεί αυτόματα. Εάν ποτέ αλλάξετε γνώμη εντός 30 ημερών και αποφασίσετε να ανακαλέσετε τη διαγραφή του λογαριασμού, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Χρησιμοποιήστε την Ψηφιακή ευημερία και το χρόνο οθόνης για να σταματήσετε την υπερβολική χρήση του TikTok

Ένας από τους πρωταρχικούς λόγους για τους οποίους πολλοί θέλουν να απαλλαγούν από το TikTok είναι η εθιστική του φύση. Χάρη σε έναν τόνο συναρπαστικών βίντεο, οι άνθρωποι δεν φαίνεται να παίρνουν αρκετή ποσότητα από την εφαρμογή. Εάν συχνά χρησιμοποιείτε την εφαρμογή κοινής χρήσης βίντεο και θέλετε να βρείτε έναν τρόπο για να περιορίσετε τη χρήση, θα σας συνιστούσα να δοκιμάσετε τις εφαρμο΄γες τις Google για να σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε λίγο από τη συσκευή σας.

Στη συσκευή σας Android: ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις -> Ψηφιακή ευημερία -> Πίνακας ελέγχου -> TikTok και, στη συνέχεια, ορίστε το προσαρμοσμένο χρονικό όριο.

Χρησιμοποιήστε την Ψηφιακή ευημερία στο Android

Σε συσκευή iOS: Μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις -> Ώρα οθόνης -> Δείτε όλη τη δραστηριότητα -> TikTok> Προσθήκη ορίου και, στη συνέχεια, ορίστε την ώρα.

Ορίστε το χρονικό όριο για το TikTok

Τερματίστε τον λογαριασμό σας TikTok με ευκολία

Έτσι μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας TikTok χωρίς να χάσετε τα δεδομένα σας, συμπεριλαμβανομένων όλων των βίντεο που έχετε ανεβάσει στην πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή, όμως θυμηθείτε να κρατήσετε αρχείο από όλα σας τα δεδομένα για να μην τα χάσετε

[Via]


Share the load!
  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    1
    Share

George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

View all posts by George S. Metallidis →