Τα OnePlus 6 και 6T λαμβάνουν την τελευταία ενημέρωση OxygenOS 10.3.3

Η OnePlus έχει ξεκινήσει την κυκλοφορία της τελευταίας ενημερωμένης έκδοσης του OxygenOS 10.3.3 για τα smartphone OnePlus 6 και 6T.

Το νέο OxygenOS φέρνει μερικές σημαντικές νέες δυνατότητες παράλληλα με βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων.

Με την τελευταία ενημερωμένη έκδοση OxygenOS , οι χρήστες OnePlus 6 και 6T θα μπορούν να επωφεληθούν από την υποστήριξη VoWiFi (για χρήστες JIO χρήστες στην Ινδία) και να κάνουν κλήσεις μέσω WiFi το λεγόμενο WiFi Calling όπως επίσης και την ενημέρωση κώδικα ασφαλείας του Απριλίου Android, ενημερωμένες υπηρεσίες CloudServices για χρήστες στην Ινδία, βελτίωση σταθερότητας και μερικές γενικές διορθώσεις σφαλμάτων.

Δείτε παρακάτω το επίσημο changelog.

Changelog

System

  • Fixed the issue with a black screen randomly appearing while playing games
  • Updated GMS package to 2020.02
  • Updated Android Security Patch to 2020.04
  • Improved system stability and fixed general bugs

Network updates

  • Integrated VoLTE & VoWifi support for Telenor – Denmark
  • Integrated VoWifi support for RJIO – India

Cloud Sync updates [India only]

  • Updated the CloudService to Version 2.0

Το OxygenOS 10.3.3 θα κυκλοφορήσει σταδιακά στα OnePlus 6 και 6T, πράγμα που σημαίνει ενδέχεται να μην εμφανίζεται στο smartphone σας σήμερα – ίσως χρειαστεί να περιμένετε μερικές ημέρες για να λάβετε την τελευταία ενημέρωση.

Μπορείτε να αναβαθμίσετε το smartphone OnePlus 6 ή 6T στην πιο πρόσφατη ενημέρωση OxygenOS 10.3.3 μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Σύστημα> Ενημερώσεις συστήματος.

[Via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2934