Το Slack υποστηρίζει κλήσεις προς το Zoom και το Microsoft teams

Σύμφωνα με δήλωση ενός εκπροσώπου του Slack στο VentureBeat, το Slack θα υποστηρίζει πλέον από σήμερα βιντεοκλήσεις και απλές κλήσεις με τους χρήστες των Microsoft Teams καθώς και το Zoom Phone, το Cisco Jabber, το Dialpad και το RingCentral.

Από το 2016 κρατάει η αντιπαλότητα του Slack και του Microsoft Teams, όμως οι καιροί αλλάζουν, και καθώς οι εφαρμογές τηλεδιασκέψεων έχουν την τιμητική τους τις τελευταίες ημέρες λόγω κοροναϊού, ήρθε η ώρα για συνεργασίες.

Το Microsoft teams  έχει δει κατακόρυφη αύξηση της δραστηριότητας  του λόγω της πανδημίας και πιο συγκεκριμένα τον περασμένο μήνα οι ενεργοί χρήστες ξεπέρασαν τα 44 εκατομμύρια ενώ το Slack ανέφερε 12 εκατομμύρια καθημερινά ενεργούς χρήστες το περασμένο φθινόπωρο.

Το Slack από την άλλη είναι πλήρως ανανεωμένο με καινούργιο περιβάλλον χρήσης και πολλές νέες λειτουργίες οι οποίες αναμένεται να κυκλοφορήσουν στους χρήστες τις προσεχείς εβδομάδες.

 

Share the load
Προεπιλεγμένη Εικόνα
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2932