Η υπηρεσία Playstation Now μειώνει τις ταχύτητες της λόγω κοροναϊού

Μένουμε σπίτι και λιώνουμε στα Online παιχνίδια. Όμως τι γίνεται με την όλη αυτή την αύξηση της κίνησης, θα αντέξει το διαδίκτυο;

Στη σειρά έρχεται τώρα και το Playstation, το οποίο ανακοίνωσε ότι θα μειώσει τις ταχύτητες download παιχνιδιών κι αναβαθμίσεων χωρίς να επηρεαστεί η ταχύτητα του  multiplayer gameplay.

Οι ημέρες που περνάμε είναι δύσκολες, έτσι και η Sony θέλοντας να ανταποκριθεί στη νέα πρόκληση διότι το Playstation Now είναι πολύ δημοφιλής υπηρεσία όπως και η παιχνιδοκονσόλα Playstation 4, που αναμφισβήτητα έχει πάρει φωτιά αυτές τις ημέρες, πήρε αυτήν την απόφαση η οποία πιστεύει ότι δεν είναι και τόσο σημαντική όσο το multiplayer gameplay.

Εκτιμούμε την υποστήριξη και την κατανόηση από την κοινότητά μας, καθώς λαμβάνουμε αυτά τα μέτρα σε μια προσπάθεια να διατηρήσουμε την πρόσβαση για όλους αναφέρει σε μήνυμά του ο πρόεδρος και CEO της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan.

technode.gr – Κοροναϊός: Γονατίζει το Internet της Ιταλίας από το Fortnite και το Call of Duty

Share the load
Προεπιλεγμένη Εικόνα
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2932