Η Xiaomi θα κυκλοφορήσει ένα νέο smartwatch την επόμενη εβδομάδα, πιθανώς με βάση το WearOS

Η Xiaomi “πειράζει” το smartwatch της Apple-Watch για την επόμενη εβδομάδα, πιθανώς με βάση το WearOS


Η Xiaomi, ένας από τους κύριους παίκτες της Κίνας στην αγορά των smartphone, θα μπορούσε να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της, δημιουργώντας ένα smartwatch με βάση το WearOS.

Σύμφωνα με ένα teaser που δημοσιεύτηκε στο Weibo, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα να κυκλοφορήσει ένα ορθογώνιο smartwatch που από ότι παρατηρούμε μοιάζει πολύ με ένα Apple Watch.

Σύμφωνα με την IDC, η Xiaomi κατέχει τη δεύτερη θέση στην παγκόσμια αγορά με 12,6%, με το μεγαλύτερο μέρος της ανάπτυξης να τροφοδοτείται από fitness trackers όπως το Mi Band 3. Μετά την κυκλοφορία του Mi Band 4 νωρίτερα φέτος, είναι έτοιμη να κάνει την μετάβαση στην αγορά των smartwatch.

Η Xiaomi κυκλοφόρησε ένα teaser στο Weibo με ένα smartwatch που μοιάζει πολύ σχεδιασμό με το Apple Watch. Έχει ένα ορθογώνιο περίγραμμα με στρογγυλεμένες γωνίες και περιλαμβάνει μια περιστρεφόμενη στεφάνη στην πάνω δεξιά πλευρά.

Όσον αφορά το λογισμικό, πιθανότατα θα τρέχει το WearOS και βάσει της ανάλυσης του κώδικα Google από το 9to5Google η ονομασία του πιθανώς να είναι “Mi Watch”.

Δες κώδικα WearOS 2.28.

Πάντως όπως και να έχει θα ξέρουμε σίγουρα την επόμενη εβδομάδα στις 5 Νοεμβρίου.

androidpolice

Share the load
Προεπιλεγμένη Εικόνα
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2932