Πώς μπορώ να συνδέσω το Android κινητό μου σε μια παλαιά τηλεόραση;

Δεν πρέπει να περιορίζεστε ποτέ στη οθόνη του μικροσκοπικού τηλεφώνου σας, τώρα πλέον είναι πολύ εύκολο να συνδέσετε το κινητό σας σε μία τηλεόραση και να προβάλετε ό, τι βλέπετε σε αυτό σε μια μεγαλύτερη οθόνη, όπως η τηλεόραση στο σαλόνι σας.

Θέλω λοιπόν να αντικατοπτρίσω την οθόνη του Android μου στην τηλεόρασή μου. Το πρόβλημα είναι ότι το τηλέφωνό μου έχει θύρα micro-usb και η τηλεόραση μου δέχεται μόνο είσοδο RCA. Είναι δυνατή η σύνδεσή τους?

Και Βέβαια είναι!!!

Τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι:

Ένα μετατροπέα micro-USB σε HDMI 

Ένα μετατροπέα HDMI σε RCA σύνθετο (composite converter)

RCA καλώδια

Δείτε το παρακάτω βίντεο με προσοχή:

Μια άλλη επιλογή που ίσως θελήσετε να θεωρήσετε ως μια λογική μακροπρόθεσμη λύση είναι το Chromecast.

Το Chromecast επιτρέπει την ασύρματη μετάδοση εικόνας και βίντεο από το smartphone, το laptop ή το tablet στην τηλεόραση, σε ανάλυση έως Full HD

Συνδέεται σε οποιαδήποτε θύρα HDMI της τηλεόρασής και χρησιμοποιεί το υπάρχον ασύρματο δίκτυο για  video streaming από το διαδίκτυο στην τηλεόρασή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Smartphone ή το Tablet σας για άνετη πλοήγηση και να βλέπετε σε μεγάλη οθόνη ότι βλέπετε στο κινητό.

Παρόλο που μπορεί να σας κοστίσει λίγο παραπάνω θα σας δώσει τουλάχιστον μια συσκευή που θα αναβαθμίσει την τηλεόρασή σας σε Smart TV.

Είναι απείρως πιο εύχρηστο και θα γλιτώσετε τα απλωμένα καλώδια από το κινητό σας στην τηλεόραση.

https://lifehacker.com

George S. Metallidis

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

Αρέσει σε %d bloggers: