Αυτές είναι οι απαραίτητες εφαρμογές για να βρείτε το κινητό σας σε περίπτωση κλοπής

23 views

Είναι αδιαμφησβήτητο γεγονός ότι τα smartphones έχουν εισβάλει στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια, που δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε πως αποτελούν προέκταση του χεριού μας.

Ως εκ τούτου, εφιάλτη αποτελεί για τους περισσότερους χρήστες τους το ενδεχώμενο απώλειάς τους.

Ευτυχώς, η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ με αποτέλεσμα οι ειδικοί να έχουν εφεύρει τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βρούμε τα κινητά μας και να προστατεύσουμε τα προσωπικά μας δεδομένα.

Διαβάστε τι πρέπει να πράξετε σε περίπτωση που αντιληφθείτε πως το smartphone… απουσιάζει:

Ασφαλίστε το κινητό


Κλειδώστε την οθόνη με κωδικό, δακτυλικό αποτύπωμα ή ακόμα και αναγνώριση προσώπου. Αν έχετε τη δυνατότητα, κλειδώστε ακόμα και το «φόρτωμα» του λειτουργικού όταν ανοίγετε το τηλέφωνο.

Ενεργοποιήστε την εφαρμογή ανεύρεσης

Στο Android η Google έχει συμπεριλάβει τη λειτουργία «Find My Device» την οποία θα βρείτε στις ρυθμίσεις, στην Ασφάλεια, και που πρέπει να ενεργοποιήσετε, μαζί με την Τοποθεσία.

Ενεργοποιήστε το εκ του μακρόθεν κλείδωμα

Αν σας κλέψουν το κινητό, μπαίνετε άμεσα στο site android.com/find, δίνετε τον λογαριασμό σας στο Gmail και η εφαρμογή αρχίζει να ψάχνει τη συσκευή σας και αν τη βρει μπορείτε να την κλειδώσετε ή και να διαγράψετε τα πάντα.

Μην αναζητήσετε τους κλέφτες. Το πιο συνετό είναι να ενημερώσετε την αστυνομία.

πηγή newsbomb.gr

[Total: 0    Average: 0/5]
Περί George S. Metallidis 1048 Άρθρα
Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

1 Trackback / Pingback

  1. Βρείτε το χαμένο σας iPhone,iPad ή Mac ακόμα και αν είναι offline | Technode.gr – Νέα τεχνολογίας

Απάντηση