Πολύ σύντομα διαθέσιμη η λειτουργία ανώνυμης περιήγησης στους Google Maps

Στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome εισήχθη από την Google η γνωστή λειτουργία Incognito Mode εδώ και πολύ καιρό. Παύει πλέον να γίνεται άμεση σύνδεση με το ιστορικό περιήγησης, ώστε οποιοσδήποτε ιστότοπος που επισκέπτεστε σε αυτήν τη λειτουργία να μην είναι συνδεδεμένος στο ιστορικό. Επίσης, δεν θα συνδέσει κανένα από τα δεδομένα που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της περιόδου περιήγησης στο λογαριασμό σας στο Google. Η εταιρεία επεκτείνει τη λειτουργία Incognito σε περισσότερες από τις υπηρεσίες της και επιβεβαίωσε εχθές ότι σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στους Google Maps.

Το YouTube έλαβε τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης το προηγούμενο καλοκαίρι. Η εταιρεία επιβεβαίωσε στο I / O 2019 ότι οι χάρτες της θα λάβουν σύντομα τη λειτουργία Incognito και θα δίνεται πρόσβαση μέσω ενός νέου μενού Λογαριασμού Google στην εφαρμογή που εμφανίζεται όταν πατήσετε στην εικόνα της οθόνης σας.

Όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία ανώνυμης περιήγησης, τα μέρη που αναζητάτε και στα οποία πλοηγείστε δεν συνδέονται με τον Google λογαριασμό σας. Μια γκρι γραμμή στην κορυφή θα ειδοποιήσει τους χρήστες ότι αναζητούν θέσεις σε λειτουργία ανώνυμης περιήγησης.

Αυτό είναι ένα κομψό μικρό χαρακτηριστικό που έχει σίγουρα το δικό του fanbase στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Η Google δεν έδωσε ακριβή ημερομηνία για τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης στους χάρτες, λέγοντας μόνο ότι είναι αυτό θα γίνει “σύντομα”.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση