Η Cloudflare ανακοίνωσε την Warp: Μια δωρεάν VPN υπηρεσία για το iOS

Ακολουθώντας την παράδοση της (όχι για πρωταπριλιάτικα αστεία) η Cloudflare σήμερα ανακοίνωσε την Warp. Μια νέα mobile VPN υπηρεσία που υπόσχεται να προστατεύει τους χρήστες βελτιώνοντας σημαντικά και τις ταχύτητες πλοήγησης στο διαδίκτυο.

Αυτή είναι η δεύτερη υπηρεσία της εταιρείας που απευθύνεται απευθείας στους καταναλωτές με την πρώτη να είναι η DNS 1.1.1.1, που είδαμε πέρυσι.

Ο στόχος της Cloudflare με την VPN υπηρεσία της είναι το να κάνει εύκολη την χρήση ενός τέτοιου προγράμματος καθώς και της άριστης λειτουργίας της σε δύσκολες συνθήκες (συχνές εναλλαγές WiFi δικτύων ή μεταξύ WiFi και LTE) που παρουσιάζονται στις mobile συσκευές.

Η υπηρεσία αυτή έρχεται μετά την εξαγορά της Neumob το 2017 και η τεχνολογία αυτής της εταιρείας έχει πλέον ενσωματωθεί στην Warp.

H Warp θα είναι μια δωρεάν υπηρεσία που θα μπορεί να έχει κάποιος πρόσβαση σε αυτή μέσα από την 1.1.1.1 εφαρμογή. Η Cloudflare τονίζει πως δεν θα καταχωρήσει κανένα δεδομένα ή ιστορικό του χρήστη προστατεύοντας έτσι την ιδιωτικότητα τους.

Η εταιρεία επίσης έκανε αναφορά και σε μια premium έκδοση της υπηρεσίας με την ονομασία Warp+ που θα είναι διαθέσιμη στο άμεσο μέλλον με μια μικρή συνδρομή.

Αυτή λοιπόν που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν την νέα και δωρεάν VPN υπηρεσία της Cloudflare θα πρέπει να κάνουν λήψη της τελευταίας έκδοσης της 1.1.1.1 εφαρμογής από το App Sore και να μπουν σε μια λίστα αναμονής.

Τέλος η εταιρεία αναφέρει πως η δουλεύει και πάνω σε μια desktop εφαρμογή.

πηγή appleworldhellas.com

Αφήστε μια απάντηση