Η Apple δίνει στους χρήστες κάποια επιπλέον μετρητά όταν μεταφέρουν χρήματα στο λογαριασμό τους στο Apple ID

Η Apple δίνει στους χρήστες κάποια επιπλέον μετρητά όταν μεταφέρουν χρήματα στο λογαριασμό τους στο Apple ID, όπως εντοπίστηκε από τοMacRumors. Μέχρι τις 14 Μαρτίου, οι χρήστες που μεταφέρουν χρήματα από το χρεωστικό ή πιστωτικό καλάθι τους στο λογαριασμό τους θα λάβουν πίστωση μπόνους 10%.

Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν χρήματα στους λογαριασμούς τους, αν ψάξουν λίγο παραπάνω τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου τους: πρώτα πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, στο iTunes & App Store. Από εκεί, κάντε κλικ στο Apple ID σας και, στη συνέχεια, εμφανίστε το Apple ID. Τέλος, σε αυτήν την οθόνη, μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή Προσθήκη χρημάτων στο Apple ID, το οποίο σας ενημερώνει για το μπόνους και σας δείχνει το υπόλοιπο. Η προσθήκη $ 10 θα σας δώσει ένα επιπλέον δολάριο. Προσθέτοντας $ 100 δολλάρια θα έχετε επιπλέον $ 10, με το όριο να είναι $ 200. Κάνοντας κλικ σε μία από τις επιλογές θα σας ζητηθεί να πληρώσετε με το αναγνωριστικό αφής.

Η δυνατότητα αυτή είναι διαθέσιμη και για τους desktop χρήστες iTunes. Οι χρήστες πρέπει να μεταβούν στον Λογαριασμό και μετά να προβάλουν το Λογαριασμό μου. Υπάρχει μια ενότητα στη σελίδα που ονομάζεται Apple ID Account, στον οποίο έχετε την επιλογή να προσθέσετε χρήματα. Κάνοντας κλικ σε οποιαδήποτε από τις επιλογές θα προστεθούν αυτόματα χρήματα στο λογαριασμό σας χωρίς επιβεβαίωση, ενώ στο τηλέφωνό σας, έχετε το πρόσθετο βήμα με το Touch ID ή να εισάγετε έναν κωδικό πρόσβασης.

Βέβαια αυτό μπορείτε ισχύει για μία μόνο φορά όταν προσθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας, το μπόνους δεν θα ισχύει για τις επόμενες πληρωμές.

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://www.theverge.com/2019/3/10/18259021/apple-id-10-percent-bonus-itunes-money-deal

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*