2 Απριλίου 2019 – Οριστικό τέλος για το Google +

1 views

Τον Δεκέμβριο, η Google ανακοίνωσε ότι θα σταματούσε τη λειτουργία του Google + κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο λόγω χαμηλής χρήσης και της επιθυμίας της Google να επικεντρωθεί και να δώσει περισσότερη βαρύτητα και τους πόρους της σε άλλους τομείς ανάπτυξης.

Σε μια ανάρτηση , η Google περιγράφει τη σταδιακή κατάργηση του κοινωνικού της δικτύου. Το Google+ θα ξεκινήσει να κλείνει τους προσωπικούς λογαριασμούς (των χρηστών) ξεκινώντας από τις 2 Απριλίου ενώ οι χρήστες θα μπορούν μέχρι τότε να κατεβάσουν όλα τους τα δεδομένα. Οι εικόνες στο Google Photos δεν θα διαγραφούν.

Από τις 4 Φεβρουαρίου και έπειτα, δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε νέο προφίλ, σελίδες, κοινότητες ή συμβάντα Google+. Τις προσεχείς εβδομάδες, δεν θα μπορείτε επίσης να συνδεθείτε σε ιστότοπους με το Google+ και θα αντικατασταθεί από ένα κουμπί σύνδεσης Google.

Όσον αφορά τους πελάτες της G Suite, ο λογαριασμός Google+ αυτών των χρηστών θα παραμείνει ενεργός. Η Google κλείνει μόνο το Google + για τους καταναλωτές ή για όσους δεν έχουν λογαριασμό πληρωμής G Suite.

Το Google + ήρθε σε μια εποχή που το Facebook ήταν η κυρίαρχη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων μετά τη μείωση του Myspace. Εκτιμήθηκε ότι το Google + θα μπορούσε να γίνει η κυρίαρχη δύναμη στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, καθώς σιγά-σιγά μεγάλωνε η δημοτικότητα του κατά το πρώτο έτος λειτουργίας του. Δυστυχώς όμως, η πλατφόρμα δεν ήταν αρκετά ελκυστική….

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://www.gsmarena.com/google__will_sunset_personal_accounts_on_april_2-news-35310.php

Περί George S. Metallidis 831 Άρθρα
Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Απάντηση