Η Microsoft αναβαθμίζει το Skype προσθέτοντας, sms μηνύματα, one drive διαμοιρασμό αρχείων και πολλά άλλα

Η Microsoft προωθεί μια σημαντική ενημέρωση του Skype που προσθέτει μια σειρά από νέες λειτουργίες και βελτιώσεις.

Η πιο σημαντική είναι η επιλογή λήψης μηνυμάτων SMS στο Skype, αλλά μόνο εάν έχετε αριθμό Skype με αναγνωριστικό καλούντος.

Ένα άλλο σημαντικό νέο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα ανταλλαγής αρχείων με το OneDrive απευθείας από τις συνομιλίες Skype. Η νέα επιλογή είναι δυνατή χάρη σε ένα νέο πρόσθετο, στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση κάνοντας κλικ στο κουμπί “+” πρόσθετα σε μια συνομιλία.

Ορισμένες άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν ένα νέο πίνακα Επαφών που θα παρέχει στους χρήστες του Skype περισσότερο έλεγχο και πρόσθετες επιλογές για την προσαρμογή των επαφών τους.

Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε μια υπάρχουσα επαφή από το προφίλ των φίλων.

Επίσης, το Skype τώρα προτείνει στους χρήστες να συνδεθούν με το People You May Know , ακριβώς στις συνομιλίες σας. Μια νέα επιλογή επιτρέπει στους χρήστες του Skype να ξεκινήσουν μια συζήτηση γρηγορότερα απλά κρατώντας πατημένο το εικονίδιο της εφαρμογής.

Στην πραγματικότητα, η νέα λειτουργία επιτρέπει επίσης στους χρήστες του Skype να πάνε στις πρόσφατες συνομιλίες τους, να ξεκινήσουν μια νέα κλήση ή ακόμα και να αλλάξουν την κατάσταση της παρουσίας τους.

Σχετικά τώρα με τη χρήση δεδομένων, το Skype τώρα σας επιτρέπει να επιλέξετε είτε Wi-Fi είτε μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας όταν η εφαρμογή κάνει αυτόματες λήψεις φωτογραφιών ή μπορείτε να επιλέξετε να μην τις κατεβάσετε καθόλου.

Πριν δοκιμάσετε την τελευταία έκδοση του Skype, αξίζει να αναφέρουμε ότι η λειτουργία SMS είναι διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Επίσης, ορισμένες από αυτές τις βελτιώσεις, όπως οι συντομεύσεις εφαρμογών, είναι διαθέσιμες μόνο σε συσκευές Android.

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή techradar

Share the load
Προεπιλεγμένη Εικόνα
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2932