Η υπηρεσία PlayStation Now επεκτείνεται στην Ισπανία, την Ιταλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες

2 views

Η Sony σχεδιάζει την επέκταση της υπηρεσίας PlayStation Now σε έξι νέες ευρωπαϊκές χώρες το 2019.

Η Sony αποκάλυψε μια προγραμματισμένη επέκταση της υπηρεσίας PlayStation Now, της υπηρεσίας cloud streaming παιχνιδιών για το PlayStation 4 και τα Windows PC.

Από το 2014, όπου και ξεκίνησε τη λειτουργία της, έχει παρουσία σε 12 περιοχές σε όλο τον κόσμο, όπως σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Ασία.

Έξι νέες ευρωπαϊκές χώρες συγκαταλέγονται στις τελευταίες προσθήκες της εταιρείας, εν μέσω αυξανόμενων επενδύσεων σε τεχνολογία cloud σε ολόκληρο τον κλάδο.

Το PlayStation Now κατευθύνεται προς την Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, τη Νορβηγία, τη Δανία, τη Φινλανδία και τη Σουηδία, για «λίγο αργότερα μέσα στο έτος».

Παρόλο που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία έναρξης, η Sony έχει στα πλάνα της να φιλοξενήσει beta περιοχές δοκιμών στις αρχές Φεβρουαρίου. Οι εγγραφές έχουν ανοίξει για τις έξι νέες χώρες, μέσω της πύλης PS Now beta.

Ο κατάλογος της υπηρεσίας PlayStation Now καλύπτει πλέον πάνω από 600 τίτλους, συμπεριλαμβανομένων των τίτλων που κυκλοφορούν στις κονσόλες PlayStation 2, PlayStation 3 και PlayStation 4.

Προσβάσιμο τόσο στο PlayStation 4 όσο και στους υπολογιστές με Windows, η υπηρεσία βρίσκεται πλέον ανάμεσα στις κορυφαίες όσον αφορά το cloud streaming game.

Με τη Microsoft, την Google και άλλες εταρείες να ετοιμάζονται να κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε αυτόν τον τομέa, η Sony συνεχίζει να εδραιώνεται ολοένα και περισότερο.

Οι νέοι χρήστες του PlayStation Now μπορούν πλέον να ξεκινήσουν μέσω μιας δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου επτά ημερών, με μηνιαίες συνδρομές στα $ 20 το μήνα.

kirilos2000

Πηγή https://www.windowscentral.com

Περί George S. Metallidis 831 Άρθρα
Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Απάντηση