Δύο νέα features αλλάζουν ριζικά το Twitter

Γιάννης Καραμαγκάλης 455 views0

Δύο νέα features αλλάζουν ριζικά το Twitter
Μοιράσου το

To Twitter πιστό στην λογική του για συνεχή βελτίωση του user experience ετοιμάζει να λανσάρει δύο νέες εφαρμογές, το group messaging και το mobile video camera.

Με το group messaging οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να έχουν ιδιωτικές συνομιλίες με ομάδες χρηστών που τους ακολουθούν. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι κάτι παρόμοιο συμβαίνει και τώρα αλλά μόνο με μεμονωμένους χρήστες και για πρώτη φορά θα γίνει με ομάδες ακολούθων. Σημαντικό επίσης είναι ότι τα μέλη του group δεν είναι απαραίτητο να ακολουθεί το ένα το άλλο για να έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν private στο chat που επιθυμούν.

Η εταιρεία σε αναφορά της είπε: «Η δυνατότητα ιδιωτικής διάδρασης με groups θα δώσει στους χρήστες περισσότερες επιλογές στο πως και με ποιον θα μιλήσουν στο twitter».

To δημοφιλές κοινωνικό μέσο ανακοίνωσε μία νέα εφαρμογή με την οποία επιτρέπει στους χρήστες να τραβούν, να επεξεργάζονται και να μοιράζονται βίντεο. Οι χρήστες smartphones μπορούν να χρησιμοποιήσουν την συγκεκριμένη εφαρμογή για να βιντεοσκοπήσουν βίντεο 30 δευτερολέπτων και έπειτα να το διαχειριστούν μέσω των εργαλείων του Twitter.

«Σχεδιάσαμε την κάμερα μας να είναι απλή στην χρήση έτσι ώστε να μπορεί ο χρήστης να τραβήξει και να μοιραστεί τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές του όπως αυτές συμβαίνουν» είπε μέλος της εταιρείας.