Το Twitter βάζει τέλος στον περιορισμό των 140 χαρακτήρων

Βασίλης Μαύρου 466 views0

Μοιράσου το

Νέα δυνατότητα για μεγαλύτερες αναρτήσεις σχεδιάζει να εφαρμόσει το Twitter, δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες που επιθυμούν να επεκταθούν σε περισσότερους απο 140 χαρακτήρες.

Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα, το Twitter σκοπεύει να λανσάρει  μέχρι το τέλος του τρίτου τριμήνου του 2016 την υπηρεσία των νέων μεγάλων tweets ή supertweet, όπως αποκαλεί χαρακτηριστικά η ίδια η εταιρία. Το όριο για τις μεγάλες αναρτήσεις θα αυξηθεί απο τους 140 στους 10.000 χαρακτήρες. Όσο δηλαδή είναι  και το όριο στα απευθείας μηνύματα σήμερα.

Αυτήν την στιγμή όμως οι 140 χαρακτήρες αποτελούν το δυνατό σημείο του κοινωνικού δικτύου που το κάνει να ξεχωρίζει απο τα υπόλοιπα οπότε η προώθηση μιας τέτοιας ιδέας θέλει συγκεκριμένο χρόνο και τρόπο να για υλοποιηθεί.

Πληροφορίες που διαρρέουν στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι το Twitter δοκιμάζει αυτή τη στιγμή μία εκδοχή των μεγάλων tweets  όπου οι αναρτήσεις θα εμφανίζονται όπως ακριβώς είναι σήμερα στην αρχική σελίδα του χρήστη, με τη διαφορά ότι θα παρέχεται και ένα πλήκτρο που θα καλεί τον χρήστη να διαβάσει περισσότερο περιεχόμενο.

Έτσι, με ένα κλικ στο tweet θα μπορείτε να διαβάσετε το επιπλέον κείμενο. Το παρόν σχέδιο αφορά φήμες στο διαδίκτυο και ίσως να διαφέρει απο το τελικό.

Δείτε το βίντεο