Το νέο Google Plus είναι εδώ

Ιάκωβος Φρούντας 412 views0

Μοιράσου το

Το Google+ είναι το πολυδυσφημισμένο social network της Google. Aπο σήμερα είναι ανανεωμένο προσπαθώντας να ξαναπροσεγγίσει τους χρήστες του. Διαθέτει ένα νέο look το οποίο έχει εστιαστεί σε δύο σημεία κλειδιά για το ενδιαφέρον των χρηστών: Στις συλλογές και τις κοινότητες.

Με το επίκεντρο να είναι στα ενδιαφέροντα των χρηστών η Google λέει ότι το νέο Plus είναι ακόμη πιο εύκολο στην χρήση του. Είναι πλήρως responsive σε όλες τις συσκευές διατηρώντας την γνώριμή του αισθητική μην έχοντας σημασία απο ποια συσκευή θα κάνετε πλοήγηση στο Plus.

H αλλαγή αφορά περισσότερο το γραφικό περιβάλλον του χρήστη και δεδομένου του ότι η Google λαμβάνει ανατροφοδότηση γ αυτό λέει οτι θα συνεχίσει να ανασχεδιάζει το προϊόν της και στο άμεσο μέλλον.

Νωρίτερα φέτος στο Google I/O, πραγματοποιήθηκε μια συνεδρίαση αφιερωμένη στις Google Photos η οποία οδήγησε το Google Plus και τον επικεφαλή του Bradley Horowitz με μια προτροπή ότι το πλήθος του Google+ θα επικεντωθεί γύρω απο το να φέρει τους χρήστες με κοινά ενδιαφέροντα πιο κοντά.

Αυτή φαίνεται να είναι και η πραγματικότητα του όλου εγχειρήματος.

Η νέα εμφάνιση του Google+ δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στο ευρύ κοινό και η Google έχει αφιερώσει μια σελίδα για όλους αυτούς που θέλουν να να μάθουν περισσότερα νέα.

➤ Παρουσιάζοντας το νέο Google+ [Google]