Αυτές είναι οι σωστές διαστάσεις φωτογραφιών για Facebook Page

Γιάννης Καραμαγκάλης 1,281 views0

facebook image dimensions
Μοιράσου το

Ποίες είναι οι σωστές διαστάσεις μίας καλής φωτογραφίας εξωφύλλου; Γιατί η φωτογραφία που τοποθετώ ως φωτογραφία προφίλ δεν εμφανίζεται ολόκληρη και «κόβεται»; Ποιές είναι οι σωστές διαστάσεις των φωτογραφιών που πρέπει να δημοσιεύω στην επαγγελματική μου σελίδα στο Facebook;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που το Technode απαντάει σε όλους τους χρήστες του Facebook σήμερα. Το παρακάτω γράφημα, δίνει χρήσιμες συμβουλές για το πως πρέπει να είναι η ιδανική δημοσίευση, από άποψης μεγέθους φωτογραφιών, προκειμένου να αποφύγετε παραμορφωμένες εικόνες και μία κακή εντύπωση στα άτομα που θέλετε να προσελκύσετε στη σελίδα σας.

Facebook-Post-Dimessions

Σας παραθέτουμε μερικά εργαλεία για την βελτιστοποίηση των εικόνων σας:

Εφόσον λοιπόν έχετε τις διαστάσεις φωτογραφιών για Facebook page μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας σελίδα και να την εμπλουτίσετε με το περιεχόμενο της αρεσκείας σας. Να θυμάστε όμως πάντοτε ότι όσο καλές φωτογραφίες και να έχουμε το περιεχόμενο είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε οπότε μην ξεχνάτε να του δίνετε την κατάλληλη βαρύτητα για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα κάθε φορά. Να θυμάστε ότι όλοι οι χρήστες του Facebook λειτουργούν λίγο πολύ όπως κ εσείς. Άρα πρέπει να τους προσεγγίζετε ακριβώς όπως έχετε παρατηρήσει οτι σας προσεγγίζουν εσάς δημοσιεύεσεις που στο τέλος κλικάρετε.