5 Δωρεάν θέματα για blogger part #1

Χρήστος Διολής 915 views0

5-free-blogger-themes-part-1
Μοιράσου το

Σε αυτή την ανάρτηση θα σας δείξουμε 5 πολύ ωραία πρότυπα(templates) για Blogger blogs! Είναι εντελώς δωρεάν, ελεύθερα για κατέβασμα (download)! Ο μόνος περιορισμός με το free είναι ότι δεν μπορείτε να αφαιρέσετε  από το Footer  τα links που προσθέτει ο δημιουργός , το σωστό είναι να μην πειράζουμε τα links!

Κάτω από κάθε περιγραφή υπάρχει το DEMO του template για να το δείτε live, περισσότερες πληροφορίες , καθώς και οι απαραίτητες οδηγίες για το download.

 

Seo Mag

seomag free blogger template

Το template διαθέτει 2 column, μία δεξιά sidebar για εγκατάσταση widgets, menu στο header & submenus και άλλα πολλά.

 

True Pixel Blogger Template

True Pixel free Blogger Template

Το template διαθέτει 2 στήλες (column), μία αριστερή sidebar για τοποθέτηση widgets, navigation bar, ενσωματωμένο slider και πολλά ακόμη.

 

Galauness Blogger Template

Galauness : Minimal Gallery Blogger Template

Ένα ιδανικό πρότυπο για φωτογράφους που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από όλους αποκλειστικά για φωτογραφίες και slideshows, καθώς διαθέτει όλα τα απαραίτητα. Hover effect, social navigation bar, grid posts style.

 

Fizz Blogger Template

Fizz : Responsive Blogger Template

Το Fizz Blogger Template είναι ένα πρότυπο που διαθέτει τα πάντα!Έχει ένα πολύ μεγάλο slider κάτω από το header, social navigation bar, navigation bar, μία δεξιά sidebar και αρκετά μεγάλο footer με 3 στήλες (column).

 

Catalogspot Blogger Template

catalogspot free blogger template

Το Catalogspot Blogger Template είναι ένα πρότυπο ιδανικό για e-shop!Διαθέτει τα πάντα για να στηθεί ένα e-shop καθώς ο δημιουργός του έχει δώσει πολύ προσοχή σε αυτό το κομμάτι όπως μπορείτε να δείτε στο demo.