Προσθέστε το πλήκτρο Back to top στο blog σας

Χρήστος Διολής 423 views0

Προσθέστε το πλήκτρο Back to top στο blog σας
Μοιράσου το

Σε αυτήν την ανάρτηση θα δούμε ένα πολύ γνωστό και χρήσιμο gadget το οποίο μας βοηθά έτσι ώστε όταν διαβάζουμε πολύ μεγάλες αναρτήσεις, η βρισκόμαστε σε μία σελίδα με πολλές αναρτήσεις, με το πάτημα του να επανερχόμαστε απευθείας στην κορυφή της σελίδας!

Εδώ θα το δούμε τοποθετώντας το κάτω δεξιά στην σελίδας μας και αντί για το γνωστό βελάκι, θα χρησιμοποιήσουμε εικόνα με κουμπί!

Εγκατάσταση:

Πηγαίνετε blogger--> Διάταξη –> Προσθήκη gadget–> HTML/JavaScript και στο παράθυρο που θα ανοίξει επικολλήστε τον ακόλουθο κώδικα–>

 

<style type=”text/css”>.backtotop a:hover {background:none;}</style><div class=”backtotop”><a style=”display:scroll;position:fixed;bottom:5px;right:5px;” class=”backtotop” href=”#”rel=”nofollow” title=”Up Now”><img style=”border:0;” src=”https://lh5.googleusercontent.com/-Gqjb_W4w3jM/UMfBzNYJPfI/AAAAAAAACgA/axNA-4vqYDw/s56/push-button-green256.png“/></a></div>

 

Με τα κόκκινα γράμματα είναι η διεύθυνση(url) της εικόνας! Μπορείτε να βάλετε όποια εικόνα θέλετε εσείς , αλλάζοντας τα κόκκινα γράμματα ΜΟΝΟ, με την αντίστοιχη δική σας! H διαδικασία για να προσθέσετε το πλήκτρο back to top είναι πολύ εύκολη. Καλή επιτυχία!!